Johnny Mars

Friday 16th ofnJune: Swingin Groningen ( The Netherlands ) festival with:

Johnny Mars & Northern European Jazz Orchestra

Conductor: Kurt Weiss

Duo Johnny Mars & Thomas Hilbrandie

Performance:

Huis ten Wolde ( The Netherlands )

Zaterdag 17th of June


Ondanks het warme weer toch luisteraars die de warmte trotseerden om langs te komen bij één van werelds beste muzikanten op de 'Bluesharp'.

Johnny  Mars 'begeleidt door gitarist Thomas Hilbrandie' zette een mooi concert neer in de foyer van het Posthuis Theater te Heerenveen. De Blues van de South kwam in al z'n facetten voorbij. Een waar genot om naar te luisteren. Het verhalen over het leven in South Carolina met de daarbij behorende Blues klanken completeerde het concert volledig tot één interessant geheel.  Zeker voor herhaling vatbaar.

Sneek 27-05-2017

Johnny Mars & NEJO bracht op een hot Saturday evening een concert in de Noorderkerkzaal te Sneek. Ondanks de hitte doken toch de ware liefhebbers van de R&B de verkoeling in die de kerk gaf. Een concert die vol staat van bekende oude klassiekers als Summertime, Let the good times roll, Every day I have the blues ging er al koek in. Fantastische ballads als het Georgia on my mind waarin Johnny Mars door de 18 koppige Big Band op wolken werd gedragen deed de nostalgie bij menig bezoeker stijgen. De uitsmijter vertaalde zich in een compositie van Robert Johnsons 'Sweet Home Chicago' waarin de vier trombonisten van de band te wetende Pavel Shscherbakof, Arend Huisman, Bert Boeren en Vladislav Psaruk in een duellerend spel helemaal los gingen. Op 16 juni vindt er een herkansing plaats om Johnny Mars & NEJO te zien op 'Swingin Groningen' ( zie ook: http://swingingroningen.nl/johnny-mars-northern-european-jazz-orchestra/ )

Reactie schrijven

Commentaren: 0